Prostřednictvím aplikace ve Samsung Smart TV App Store se diváci mohou dostat k 60 milionům skladeb, tisícům playlistů a dalším službám. Platí pro chytré televizory modelových řad 2018 až 2020.

Majitelé chytrých televizorů si od dnešního dne mohou stáhnout aplikaci Apple Music z obchodu Samsung Smart TV App Store a následně se přihlásit ke svému účtu pomocí Apple ID, nebo si účet rovnou vytvořit v televizoru. Korejský výrobce rovněž oznámil, že „s osobním, rodinným nebo studentským tarifem si mohou Apple Music dokonce vyzkoušet i zdarma po dobu tří měsíců“.

Apple Music na televizorech Samsung – doporučeno k poslechu.

Apple Music nabízí přes 60 milionů písní, tisíce odborně sestavených playlistů, videoklipy, rádio apod. Kromě rozsáhlého katalogu jde ale sledovat i řada dalšího obsahu, jako jsou například původní show či koncerty. V nabídce je ¨rovněž originální rozhlasová stanice Beats 1, což je živý stream s umělci jako Elton John, Frank Ocean či DJ Khaled.

Samsung nabídl aplikaci ke stažení ve více než 100 zemích světa, včetně Česka a Slovenska a v praxi se to týká chytrých televizorů modelových řad od roku 2018 výše.

Štítky