Společnost TP Vision, výrobce TV se značkou Philips, připravila speciální prodejní akci pro ty, kteří Ambilight neznají a možná mu tak trochu nevěří.

Ambilight, tedy osvícení pozadí televizoru (foto výše), opticky rozšiřuje obraz na okolní stěny a snižuje únavu očí, což se prokázalo řadou nejrůznějších zkoušek. Je také patentovanou záležitostí a v současnosti, bez výjimky, využívá k vytváření světelné kulisy žárovky typu LED umístěné na zadní straně televizoru po třech stranách. Styl osvětlení je regulovatelný jak co do jednolitých barev a jejich směsí (můžete ho mít třeba i v odstínu zdi za TV), tak co do dynamického projevu. V tomto okamžiku se může měnit v čase v závislosti například na ději na obrazovce či zvukovém projevu. Umí také spolupracovat s chytrými Wi-Fi LED žárovkami Hue, takže světelná kulisa vlastně může být v celé místnosti.

Uvažujete o koupi letošního modelu televizoru Philips? Tady si můžete vybrat.

Jak správně namontovat televizor s osvětlením Ambilight? Zeptali jsme za vás…

„Z našeho průzkumu s trochou nadsázky vyplynulo, že existují dva druhy diváků. První skupina, která chce již jen televizor s Ambilightem a ta druhá, která Ambilight zatím nevyzkoušela. Ambilight se nedá popsat, ten je potřeba zažít. A proto jsme se rozhodli, že poskytneme českým zákazníkům příležitost si televizor vyzkoušet v klidu na vlastní oči u sebe doma,“ říká Petr Valoušek, ředitel TP Vision pro Českou republiku.

Nyní si tedy můžete, až do konce června, takovýto televizor zdarma vyzkoušet s tím, že pokud s ním nebudete spokojený, můžete ho během 30 dnů bezplatně vrátit. Akce platí ve vybraných obchodech jako například Ambitv.cz, Eberry.cz, Elektrospecialista.cz, Oaza Poděbrady či Teshop.cz. Pravidla akce najdete na webu výrobce philips.cz.

Štítky