Společnost FTV Prima oznámila, že obchodní zastupitelství Media Club má za sebou nejúspěšnější měsíc od svého vzniku v roce 2013.

„Máme radost, že květen byl pro skupinu Prima doslova líhní rekordů. Historický úspěch má ze sebou nejen Media Club a seriál Slunečná, který se stává doslova diváckým fenoménem, ale také on-linová část Primy. Obzvlášť si ceníme výjimečného úspěchu webu CNNPrima.cz, který za 28 dní navštívilo přes milion reálných uživatelů, naše vize multiplatformního zpravodajství se tak začíná naplňovat,“ říká Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

Odstartovala CNN Prima News. Vymezuje se vůči ČT 24, ale i Nově

Na dotaz Televizního webu, jaká je sledovanost vysílání CNN Prima News, jsme dostali následující odpověď: „CNN Prima News měla v květnu podíl 0,40 % v CS 15+, přičemž současná celková proladěnost nového kanálu je 46 %. Očekáváme, že s nárůstem proladěnosti poroste i celkový podíl na sledovanosti. Pokud porovnáme start CNN Prima News se startem konkurenčních zpravodajských projektů, vidíme, že jsme na tom s hodnotou ´share´ velmi dobře.“

Štítky