UVNITŘ MAPY POKRYTÍ – Jde o třinácté rádio v multiplexu CRA DAB+, který mohou naladit posluchači v Praze, Středočeském kraji, Ostravě a Plzni.

Rockové Rádio Beat rozšířilo programovou nabídku digitální rozhlasové sítě CRA DAB+, která vysílá v Praze, Ostravě a Plzni. Ve středu jej do multiplexu přidaly České Radiokomunikace, které tak zvýšily počet komerčních rádií ve své DAB+ síti na třináct. Pro Rádio Beat to de facto znamená rozšíření digitálního vysílání DAB+ do Ostravy, protože v Praze a Plzni již v systému DAB+ vysílá v síti konkurenční společnosti RTI cz. V Praze však má nyní díky síti CRA DAB+ lepší pokrytí. Vysílání lze zachytit na kanálech 7A z vysílače Žižkov a 10D z vysílače Strahov.

V Plzni vysílá síť CRA DAB+ z vysílače Košutka na kanálu 6D a v Ostravě z Hošťálkovic na kanálu 7D. Rádio Beat vysílá v multiplexu s datovým tokem 64 kbps. Ve stejné síti lze naladit i Rádio Blaník, Classic Praha. Expres FM, Hitrádio City, Rádio Impuls, Český Impuls, Rockzone 105.9, Rádio Zet, Evropu 2, Frekvenci 1, Pigy rádio a Rádio Dechovka.

Štítky