Na televizoru uvidíte přepracovaný design aplikace HbbTV, který se v poslední době už také v praxi zkoušel. V případě aplikace mobilní pak jde o přístup nejen do archivu pořadů.

Mobilní aplikaci si můžete zdarma stáhnout jak v Apple App Store, tak Google Store a najdete v ní seriálový archiv, filmy a koprodukční filmy, dokumenty z Prima Zoom a také živé vysílání všech stanic skupiny Prima. Aplikace rovněž umožňuje vybrané pořady či filmy stáhnout a podívat se na ně i bez připojení k internetu.

Nová tvář aplikace HbbTV pro televizory a set-top boxy.

„Naše online služby pro diváky neustále zkvalitňujeme a rozvíjíme, tak aby své oblíbené pořady mohli sledovat kdykoliv a kdekoliv. Mobilní aplikaci máme k dispozici jak pro uživatele s operačním systémem Android, tak s Apple iOS. Věřím, že u obou novinek uživatelé ocení jednoduchý a přehledný design a intuitivní ovládání, které jim snadno umožní vyhledat oblíbené pořady,“ říká Josef Stránský, technologický ředitel skupiny Prima.

Podle květnového NetMonitor Nielsen Admosphere patří skupina Prima s měsíčním počtem 53.525.109 přehrání videa mezi nejúspěšnější na českém trhu. Měsíční návštěvnost dělá, podle stejného zdroje, 3.986.207 reálných uživatelů. Web CNNPrima.cz pak po necelém měsíci fungování dosáhl přes 1,1 mil. reálných uživatelů.