Na skutečné tiskové konferenci známý výrobce představil zejména třetí model z lifestylových řad televizorů určených pro sezónu 2020/2021. Má dokonce i kolečka!

Původně se o prodeji neuvažovalo, nakonec se alespoň v jediné úhlopříčce (109 cm) Samsung QE43LS05T, The Sero, u nás objeví a stát bude 39.990 Kč. Na tiskové konferenci mimo jiné také zaznělo, že pro The Frame bude možnost získat fotografie z Czech Press Photo (jsou určeny pro odpočinkový režim Ambient) a že Samsung jedná s Národní galerií o obrazech do svého „uměleckého obchodu“ Art Store.

Budoucnost se otáčí? Výrobci televizorů vyšli vstříc největšímu zlozvyku z mobilních telefonů

The Sero je moderní designový televizor s otočnou obrazovkou postavenou na podstavci, ve kterém je umístěn propracovaný audio systém typu 4.1 o celkovém výkonu 60 W. A protože k němu zároveň můžete dokoupit kolečka, můžete si celek po místnosti jednoduše přemisťovat.

Samsung QE43LS05T Sero – funkce pro spolupráci s mobilem, včetně otáčení obrazovky.

Jinak je Samsung QE43LS05T vybaven obrazovkou LCD QLED s rozlišením Ultra HD (4K), podsvícením v rámu a plným tunerovým osazením. Zvládá přehrát obsah i s vysokým dynamickým rozsahem HDR, a to v systémech HDR10, HDR10+ a HLG a také dokáže obrazové a zvukové parametry přizpůsobit místnosti. Nechybí ale ani herní režim, zrcadlení obrazovky z mobilu či obousměrné Bluetooth Audio díky němuž ho můžete využít jako externí reprosystém.

Ostatně pro spolupráci s externími zařízeními má celou řadu funkcí, jako například Easy Tap (k propojení stačí poklepání mobilem o rám televizoru) či, díky aplikaci SmartThings pro Android i iOS, můžete začít sledovat film na vašem telefonu a následně jednoduše pokračovat doma na velké obrazovce The Sero.

A samotné otáčení obrazovky? To provedete buď přes dálkový ovladač nebo aplikaci v mobilu.