Společnost Vodafone uzavřela partnerství s Netflixem čímž zákazníci její služby získali přístup k množství filmů, seriálů, dokumentů a dalších pořadů.

Jde například o seriály Money Heist, StrangerThings, Zaklínač (The Witcher) nebo o film Irčan (The Irishman). Vodafone TV a Netflix jsou nyní společně s připojením k internetu dostupné pro 99 % českých domácností, přičemž veškeré služby se budou hradit v rámci jedné faktury. Vodafone je nyní také jediným českým mobilním operátorem, který bude svým zákazníkům přístup do Netflixu nabízet.

„…díky našemu partnerství s Netflixem, získávají zákazníci další obrovské množství prvotřídního obsahu – vše přehledně na jednom místě. Tímto krokem Vodafone TV upevňuje své postavení jako nejlepší zábavní platforma pro rodiny. Je na místě připomenout, že skupina Vodafone už je druhým největším poskytovatelem placené televize v Evropě,“ říká Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazníky.

Vodafone TV – set-top box je i pro 4K.

Vodafone TV nabízí tři programové balíčky: Klasik (přes 55 TV stanic), Komfort (přes 110 stanic) a Komplet (přes 130 stanic). Díky set-top boxu, který je připraven i na ultra vysoké rozlišení obrazu ve 4K, si nyní mohou zákazníci dokoupit přístup do videotéky Netfixu, která má taktéž tři balíčky: Basic, který za 199 Kč nabízí sledování obsahu na jednom zařízení ve standardním rozlišení. Standard za 259 Kč je už určen pro HD a dvě zařízení a Premium (319 Kč) pro až čtyři zařízení, přimčež rozlišení jde až do Ultra HD (4K).

Aplikace pro Netflix je už na set-top boxu Vodafone TV předinstalovaná, využívání služby není vázané smlouvou a uživatel může předplatné kdykoli pozastavit nebo obnovit.. Pokud zákazník účet u Netflixu nemá a využívá přitom Vodafone TV, může se k němu přihlásit přes speciální webovou stránku a veškeré služby bude opět hradit jen přes jednu fakturu.

Štítky