Vše bylo rozčleněněno na několik kategorií, jako Audio, Set-top boxy pro DVB-T2/S2, Multimediální přehrávače či třeba Televizory.

Nejlepší produkty roku 2020 testované časopisem digirevue.cz představují skoro dvacítku výrobků, kterým stojí za to věnovat pozornost, protože se stále ještě prodávají a potvrdily své mimořádné kvality ať už z pohledu poměru ceny a výkonu nebo svých vlastností a funkcí, tak třeba pro svou jedinečností kombinovanou s provedením.

V případě set-top boxů pro DVB-T2 bylo oceněno multimediální centrum s Android TV zvládající zároveň příjem v DVB-T2/HEVC, VBox Android TV XTi 4144. Časopis ho doporučuje, v případě streamování televizního signálu do domácí sítě, jen pro znalé a znalejší.

U televizorů uspěl Samsung a dokonce v trojí podobě: Samsung QE55LS01T Serif, což je designová záležitost ovšem se špičkovou výbavou, dále Samsung QE43LS05T Sero, což je další designovka a také první televizor na světě s otočnou obrazovkou, a konečně naprostá obrazová špička, vrchol celé nabídky značky – Samsung QE75Q950T.

Korejského výrobce v kategorii televizorů doplnil levný Strong SRT 50UC7433 s operačním systém Android TV. Ocenění si zaslouží už jen za výtečnou sladěnost hardwaru se softwarem (na dané verzi firmwaru), stabilní běh a vysokou kompatibilitu aplikací. Hodně zajímavý je ale i poměr cena/výkon.

Ocenění získala i výtečná zvuková lišta k televizoru, Bose TV Speaker. Nejen, že výborně hraje, ale příjemně se chová i při streamování hudby z mobilu.

Kompletní seznam nejlepších výrobků roku 2020 najdete zde.