UVNITŘ ODKAZ – Připojte se dnes k na online výstavě DVB DEMOS 2020, celodenní bezplatné online akci, na níž budete svědky budoucnosti distribuce médií. Účast je zdarma, akce začíná již v 10 hodin.

Akce se účastní čtrnáct různých vystavovatelů, kteří představí produkty a služby založené na nejnovější generaci specifikací zaměřených na internet od DVB, zahrnujících DVB-I (včetně DVB-DASH), DVB-MABR a DVB-TA. Vystavovateli budou tyto společnosti: ATEME, Broadpeak, Dolby, ENENSYS Technologies, Google, Harmonic, Kineton, OnScreen Publishing, OTT Broadcast, Sofia Digital, TPV Technology, Unified Streaming, Verance, and Viaccess-Orca.

Akce je možno se zúčastnit zdarma; registrace je požadována jen k připojení k odpolednímu zasedání na dvb.org/demos2020. „V posledních letech se zaměření DVB přesunulo na řešení problému fragmentace v technologiích doručování médií založených na IP,“ uvedla Emily Dubs, vedoucí technologie v DVB. „DVB DEMOS je poprvé, kdy spojíme tak široký průřez dodavatelů, a to vše s využitím našich specifikací nové generace. Cílem je předvést, jak může hybridní a širokopásmové doručování těžit ze spolehlivosti a robustnosti, které definovaly úspěch digitální televize, a zároveň otevírat nové možnosti inovativních služeb.“

DVB DEMOS zahájí živý přenos dnes v 10 hodin s řadou krátkých technologických ukázek, které lze zobrazit na webové stránce DVB DEMOS 2020 a na kanálu YouTube DVB. Na kanálu You Tube je navíc možno shlédnout další videa z minulých webinářů, které jsou populární právě v dnešní kovidové době a vysvětlují různé postupy a procesy, které se skrývají za streamingovými technologiemi.