Prosinec se má odehrát v duchu klasiky a zahraničních titulů tak, aby si vybrala celá rodina, malí i velcí diváci.

Hlavní kanál skupiny Prima odstartuje čas pohádek už 5. prosince, a to snímkem Když draka bolí hlava. Dvanáctého prosince pak dorazí na návštěvu Hodinový manžel a o týden později jeho pokračování (Manžel na hodinu). Na Vánoce je připravena klasická pohádková nadílka například v podobě Pyšné princezny (23. 12.), S čerty nejsou žerty (26. 12.) a Jak se budí princezny (27. 12.) Vše doplní Lucie Vondráčková v komedii Dokonalý polibek, Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic a také zábavný příběh o pěstounské péči, Najednou jsme rodina.

Na Štědrý den si u obrazovek Primy mají na své přijít všechny generace. Ráno začne animovanou českou pohádkou Kozí příběh, na kterou naváže černobílý snímek Lízino štěstí. Před polednem přijde ke slovu pořad pro děti a animovaný film Trollové, odpoledne naopak zahájí film pro pamětníky Provdám svou ženu, na který naváže komedie Táta je doma 2 a česká pohádka Sedmero krkavců. V hlavním vysílacím čase pak bude nasazen snímek Sám doma a večer završí odlehčené zahraniční komedie Matky na tahu o Vánocích, Moje tlustá řecká svatba a Dávám tomu rok.

Pyšná princezna.

Silvestr se má většinu dne nést v českém duchu. Ráno začne filmem Oldřicha Lipského Cirkus v cirkuse, na který naváží Tři chlapi na cestách a pohádka Princ a Večernice. Pokračovat se bude snímkem Král králů, nesmrtelnou Nocí na Karlštejně a jedinou zahraniční vložkou dne – komedií Milionový závod. Hlavní vysílací čas odstartuje Silvestrovský Dědek následovaný Silvestrovskou Partičkou a Českým mejdanem s Impulsem. Po půlnoci to bude komedie Vrať se do hrobu a Komici, s. r. o., The Tour.

Sám doma.

Pestrý program je na prosinec připraven i na tematických kanálech skupiny Prima…

  • Prima Cool nabídne akční Vánoce s filmy Malý velký bojovník, Odpočet do katastrofy nebo Sejmi prezidenta. Premiérově pak uvede Torpédo U235, Válka o planetu opic nebo Psí ostrov.
  • Prima Max se zaměří na mix nejrůznějších filmových žánrů, od českých komedií přes nestárnoucí dramata až po romantické příběhy.
  • Prima Krimi vše zpestří premiérovou řadou Zločinů z vřesovišť.
  • Prima Love nadělí reprízu turecké telenovely Zasněná láska a seriálu Trpké víno.
  • Prima Zoom se již potřetí zaměří na Kapří monstra a ukáže Putování tučňáků: Volání oceánu. A rovněž nabídne cestování po hradech a zámcích v sérii Divoké hrady.

Stejně jako v minulých letech odvysílá televize Prima charitativní koncert pro Kapku naděje, a to 20. prosince ve 20:15 hod. Letošní jubilejní ročník v němž Kapka naděje slaví 20 let od založení, bude netradiční a diváci se prý mají na co těšit.

Štítky