Máme pro vás další tipy na dobré přijímače za ty nejlepší peníze. Pokud si vzpomínáte na průběh loňského konce roku tak víte, že povánoční výprodeje byly tak nějak chudší, takže bylo jedno, kdy se přijímač zakoupil.

Uvidíme, co nás bude čekat letos, ale vypadá to podobně. Navíc prodeje televizorů rostou zejména u velkých úhlopříček, takže k nějakým velkým slevám není důvod.

Naše tipy se nebudou omezovat jen na výrobky testované v roce 2020, ale upozorníme i na ty starší, stále výborné. Upozornili bychom například i na první televizor s audiem od B&W, Philips 55OLED903, mimochodem vynikající, kdyby ovšem jeho doprodejová cena výrazně nestoupla, a to z 37.990 Kč na 56.999 Kč.

Stručně řečeno: vzali jsme na naše TOP 10 od roku 2018 a zkoušeli zjistit, zda se set-top boxy a televizory v nich uvedené ještě prodávají, zda mohou být v porovnání se současnou nabídkou užitečné a zda čirou náhodou nějak výrazněji (nebo dokonce výrazně) nepoklesly v ceně. Jak uvidíte níže, slevy odpovídají situaci na trhu.

ČTĚTE TAKÉ:

Ty přijímače, kterou jsou na tom stejně, jako třeba Mascom MC9130 UHDCI (3590 Kč), nebo poklesly jen velmi mírně, či dokonce zdražily, v přehledu nezmiňujeme. Další tipy na dobré výrobky už bez ohledu na jejich ceny najdete v našich TOP 10 testovaných přijímačů, zveřejněných před nedávnem.

Níže uvedený seznam set-top boxů a televizorů, které se v našich testech mimořádně osvědčily (recenze po kliknutí na název) je v rámci kategorie řazen abecedně.

Technisat Digipal T2 HD ex+ ještě levnější.

 

Set-top boxů jen pár…

LG OLED55B8.

Televizory někdy s hodně zajímavými slevami

 

Samsung QE75Q950T: Tady to vypadá, jakoby šel obraz naprosto do krajů. Ve skutečnosti…