Změna proběhla ve všech vysílacích platformách, včetně DVB-T2, kde Paramount Network vysílá v multiplexu 24. Na programu stanice se toho příliš nezměnilo.

Nemůžete na vaší televizi naladit oblíbený zábavní program Prima Comedy Central? Už se vám to ani nepodaří. Od úterý 12. ledna se totiž tato televizní stanice přejmenovala na Paramount Network. Provozovatelem programu zůstává ViacomCBS a ani na pořadech vysílaných touto televizí se toho příliš nemění. Kromě komediálních seriálů však nově nabízí i filmy, mezi nimiž nabídne například snímek Terminál s Tomem Hanksem v hlavní roli, Policajta z Beverly Hills, Záměnu či Americkou krásu. Paramount Network vysílá prostřednictvím všech televizních platforem, bezplatně jej lze naladit v celoplošném multiplexu 24 ve standardu DVB-T2/HEVC.

Značku „Prima“ využíval program od roku 2016 pro lepší uvedení na českém trhu. Stanice však nikdy nepatřila do skupiny FTV Prima, pouze jejím prostřednictvím prodávala reklamní časy. Tato spolupráce pokračuje i po přejmenování televize na Paramount Network, reklamu na ní prodává „primácké“ media zastupitelství Media Club. Prima Comedy Central rovněž nevyužívala stejnou pozemní vysílací síť jako další programy Primy. Skupina FTV Prima vysílá v celoplošném multiplexu 22 Českých Radiokomunikací, Prima Comedy Central a nyní tedy Paramount Network vysílá v multiplexu 24, který provozuje společnost Digital Broadcasting.

Programové schéma staronové stanice Paramount Network