Cílem je nabízet od příštího roku jeden exkluzivní film měsíčně jenom přes Voyo, prozradil v exkluzivním rozhovoru pro Seznam Zprávy nový generální ředitel CME Didier Stoessel.

Původní seriály a filmy určené pouze pro placenou internetovou službu Voyo chce natáčet televize Nova. Jenom v letošním roce takto nabídne tři minisérie a od příštího roku by chtěla produkovat jeden exkluzivní obsah měsíčně, uvedl v rozhovoru pro Seznam Zprávy Didier Stoessel, nový generální ředitel skupiny CME, pod níž Nova spadá. Stejnou strategii ohlásil již pro letošní rok Netflix: kromě nových řad populárních seriálů chce nabídnout jeden exkluzivní film měsíčně. Nova zatím exkluzivní obsah pro internetové Voyo neprodukovala, nabízela na něm pouze internetové předpremiéry původních seriálů, které později odvysílala v televizi.

Stoessel v rozhovoru pro Seznam Zprávy uvedl, že obsah produkovaný pro Voyo může být úžeji zaměřený a oslovovat jiné cílové skupiny než lineární vysílání televizních kanálů skupiny Nova. Oproti Netflixu a podobným službám chce mít Voyo výhodu v tom, že nabídne lokální obsah. Nový šéf CME, kterého dosadila skupina PPF, jež nedávno majitele Novy ovládla, nechtěl komentovat současný počet předplatitelů Voyo. Poslední údaj z roku 2015 hovořil o 30 tisících předplatitelích, nyní má celá skupina CME podle Steossela stovky tisíc předplatitelů svých služeb.