Stanice dosud vysílala prostřednictvím DVB-T2 v pražské Regionální síti 4 a naladit ji mohou také posluchači DAB+ v síti CRA DAB+ v Praze, Plzni a Ostravě.

Nejen v Praze, ale už i celoplošně v celé České republice si mohou televizní diváci přes pozemní vysílače DVB-T2 naladit druhý program rádia Impuls, stanici Český Impuls. Ode dneška se totiž stala součástí celoplošného multiplexu 23, který provozují České Radiokomunikace (CRA). „Dnes v 10:00 hodin jsme do celoplošné DVB-T2 sítě MUX23 zařadili rozhlasovou stanici Český Impuls (MPEG-4 HE-AAC). V DVB-T2 sítích ČT a CRA tak vedle 25 TV stanic vysílá také 11 stanic rozhlasových. Řada nových televizorů se už umí přepnout do úsporného módu během poslechu rádia,“ oznámil prostřednictvím Twitteru Marcel Procházka, ředitel sekce regulace CRA.

Český Impuls dosud vysílal prostřednictvím DVB-T2 pouze v Praze, a to v Regionální síti 4, kterou z vysílačů Ládví, Zelený pruh a Novodvorská provozuje na kanálu 46 společnost Prague Digital TV. Stanice je dostupná také v digitálním rozhlasovém vysílání DAB+. Ve své síti CRA DAB+ ji šíří CRA v Praze, Plzni a Ostravě. Český Impuls hraje výhradně českou hudbu, stanici provozuje společnost Londa, kterou vlastní skupina Agrofert. V multiplexu 23 jde teprve o druhé rádio, dosud v této síti vysílalo pouze Rádio Dechovka. V multiplexu 22, který rovněž provozují CRA, vysílá křesťanské Rádio Proglas, v multiplexu 21 osm stanic Českého rozhlasu a v multiplexu 24 pak Rádio Čas, Rádio Čas Rock a Rádio Dálnice.