Populární dětský program je nově součástí nabídky Anténa+, kterou v pražské Regionální síti 4 provozuje operátor satelitní služby Skylink.

Počet zakódovaných programů v placené televizní službě Anténa+, která je součástí pražské pozemní Regionální sítě 4, se rozšířil na 13 zařazením dětského kanálu Disney Channel. Informovala o tom společnost Prague Digital TV, která je provozovatelem Regionální sítě 4 a pronajímá službě Anténa+ kapacitu v tomto multiplexu. Provozovatelem služby je operátor satelitní služby Skylink, který prostřednictvím DVB-T2 v Praze a části středních Čech nabízí i programy AMC, CS Film, Film+, Leo TV HD, Minimax, National Geographic HD, National Geographic Wild, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Viasat History a Viasat Nature HD.

Regionální síť 4 vysílá z tří pražských vysílačů Strahov, Ládví a Zelený pruh na kanálu 46. Kromě placené zakódované služby Anténa+ obsahuje i volně šířený televizní program Praha TV a rádia Český Impuls a Rádio Dechovka. Diváci, kteří mají předplacenu službu Anténa+, tak mohou v této síti naladit až 16 televizních a rozhlasových programů a další volně šířené televizní a rozhlasové stanice z celoplošných multiplexů DVB-T2, tedy sítí 21, 22, 23 a 24. V závislosti na lokalitě pak Pražané naladí i některé další regionální televizní sítě, které vysílají ve standardu DVB-T, především pak Regionální síť 12, kterou šíří České Radiokomunikace z vysílače Žižkov.

Štítky