Prodávat se bude v jediné úhlopříčce 110″, tedy 279 cm (chystá se ještě 99″, 233 cm), a v provedení à la monitor, tedy bez tunerové části. Signál si pak obstaráte přes externí box, jsou tu ale také zabudované aplikace.

Za 3.999.990 Kč (plus případně 21.990 Kč za podstavec) dostanete něco mezi prostou obrazovkou a televizorem. Uvnitř je totiž operační systém Tizen, a to stejný jako v televizorech Samsung a také s příslušnými aplikacemi. Zabudována je rovněž celá řada rozhraní, jako 6x HDMI, 2x USB, digitální optický audio výstup a také Rj-45 pro připojení k domácí síti, resp. k internetu. Vše doplňuje Wi-Fi 6, tedy to nejlepší, co je momentálně k dispozici, a Bluetooth 5.2. Jak vidíte, jde o něco à la „chytrý displej…“ Ostatně, jak tento systém funguje v praxi, můžete vidět na testu Samsung LS32AM700U.

ČTĚTE TAKÉ: „Chytrý“ displej Samsung LS32AM700U (test): jako monitor obstojí jen někdy, ale jako „chytrá“ obrazovka je skvělý

Rozlišení obrazovky je Ultra HD (4K) a v režimu Multi View dovoluje rozdělení na až čtyři nezávislé obrazovky do kterých může jít vlastní video signál. Obsah s HDR Samsung MNA110MS1A zvládá v HDR10, HLG a HDR10+, zabudovaný audio systém je typu 6.2.2, tedy se šesticí předních kanálů, dvojicí basových a dvojicí sloužící jako doplňující. Zesilovač dává 100 W (RMS) a k dispozici je také dekodér prostorového zvuku Dolby 5.1.

Obrazovka typu MicroLED je složena ze samosvítících anorganických diody RGB LED a více se dozvíte v samostatném článku zde.

Vzhledem k tomu, že v Česku není vzorek televizoru k dispozici, Samsung nabízí vážným zájemcům osobní konzultaci.