Digital Broadcasting dosud v Hodoníně vysílal na kanálu 46, nově spustil vysílání i na kanálu 42, aby umožnil dokrytí regionální televizi TVS.

Nejen ve Frenštátu pod Radhoštěm, ale i v Hodoníně vysílá multiplex 24 z jednoho vysílače na dvou kanálech. Dosavadní kanál 46 doplnil operátor sítě, společnost Digital Broadcasting, ještě kanálem 42. Důvod je nasnadě: původní kanál 46 totiž tvoří jednofrekvenční síť s brněnskými vysílači multiplexu 24, takže jej nemohl využít regionální klient této sítě, slovácká televize TVS, která nechtěla vysílat v Brně. Digital Broadcasting si proto požádal o nový kmitočet, na kterém šíří multiplex 24 včetně stanice TVS. Ta jinak využívá vysílače ve Frenštátu pod Radhoštěm, Slavičíně, Uherském Hradišti, Vsetíně a Zlínu.

Multiplex 24 včetně regionální televize TVS vysílá z hodonínského vysílače Kapánsko na kanálu 42 výkonem 1 kW, na původním kanálu 46 bez TVS pak výkonem 10 kW. Obdobnou situaci řešil Digital Broadcasting před časem i ve Frenštátu pod Radhoštěm, kde však potřeboval na jednom kanálu pokrýt oblast na jih od Velkého Javorníku a druhým území na sever od něj. Na kanálu 45 tak vysílá z Velkého Javorníku výkonem 10 kW, na kanálu 42 pak výkonem 3,16 kW. Celkem nyní multiplex 24 využívá 81 vysílacích kanálů po celé České republice, stejně jako multiplex 22 provozovaný Českými Radiokomunikacemi. O jeden kanál méně má multiplex 23 operátora Czech Digital Group (dceřiná firma CRA) a 120 kanálů využívá veřejnoprávní multiplex 21 České televize.