Vše by se mělo odehrát poměrně rychle, i když podle zaslané tiskové zprávy nejvíce záleží na regulačních orgánech v jednotlivých zemích.

Službu v rámci joint venture uvádějí Comcast a Viacom CBS, které ji také budou společně řídit. SkyShowtime má být během roku 2022 postupně spuštěna ve více než dvaceti zemích Evropy.

Televizory Sony 2021: kognitivní procesor, extra rychlé streamování i pokračující Master Series

„Naše nová streamovací služba SkyShowtime nabídne kombinaci toho nejlepšího ze Spojených států a Evropy, ikonické značky a světově proslulou zábavnou tvorbu milionům zákazníků na více než dvaceti nových trzích po celé Evropě,“ říká Dana Strong, Group Chief Executive, společnosti Sky. „S příchodem Peacocku na platformu Sky poskytuje toto nové partnerství inovativní přístup k rychlému růstu v mezinárodním měřítku a možnosti monetizace obsahu napříč Evropou. S využitím síly skvělého obsahu od NBC Universal, Sky a Viacom CBS nabídne SkyShowtime skutečně přesvědčivou sestavu pro celou rodinu a posílí vnímání značky ve všech zmíněných evropských regionech.“

Nová streamovací služba bude typu SVoD (Subscription-based VoD), což znamená na předplatitelské bázi, a má nabízet obsah všech žánrů pro potenciálních více než 90 milionů domácností.Obsah se bude odebírat od stanic NBC Universal, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+, Peacock, Showtime, Sky a Universal Pictures.

Štítky