K přejmenování zábavního kanálu skupiny Nova dochází právě dnes, program se má ještě více zaměřit na mladší publikum a konkurovat tak oblíbené Primě Cool.

Pod novým názvem ode dneška vysílá program Nova 2, zábavní kanál skupiny Nova zaměřený na mladší publikum. Diváci jej na svých předvolbách naleznou pod značkou Nova Fun. Změna se týká všech vysílacích platforem, včetně celoplošné pozemní vysílací sítě 24, v níž vysílají všechny tematické kanály Novy s výjimkou filmové Novy Cinema. Přejmenováním programu nedojde ke změně jeho schématu, které bude nadále stavět především na sitkomech a seriálech Dva a půl chlapa, Teorie velkého třesku, Přátelé, Průměrňákovi a další.

Nova Fun ale také nabídne to nejlepší z reality show Love Island, kterou Nova nabídne v plném rozsahu na placené streamovací službě Voyo a denní sestřihy pak na hlavním kanálu Nova, a právě na Nova Fun. Dnešním dnem také Nova mění logo svého dalšího tematického kanálu Nova Action, který ještě víc zaměří na mužské publikum. V průběhu podzimu by pak měla odstartovat zcela nová stanice Nova Lady pro ženy. Skupina Nova tak Novou Fun přímo zacílí na diváky populární Primy Cool a Novou Lady na publikum Primy love.

Štítky