Od října bude služba dostupná zákazníkům v Německu, Itálii, České republice, Portugalsku a Řecku. Další země budou následovat později.

Zákazníci placené IPTV služby Vodafone TV budou moci od října prostřednictvím multimediálního set-top boxu přímo přehrávat videa z platformy Facebook Watch. Operátor ji jako první v Evropě přímo integruje do své služby. Mezi prvními se jí dočkají uživatelé Vodafone TV i v České republice, dále v Německu, Itálii, Portugalsku a Řecku. Na další evropské trhy se dostane později, informoval server Broadbandtvnews.com. V Německu se Facebook Watch objeví v nabídne GigaTV, která je součástí Vodafone TV. Postupně se Facebook Watch dostane ke všem 22 milionům zákazníků Vodafone TV v 10 evropských zemích.

Facebook Watch je jednou z největších světových video knihoven, jež obsahuje jak profesionální, tak amatérská videa, a předtáčené spoty i živé vysílání. Sportovní fanoušci mohou přes Facebook Watch sledovat přenosy vybraných soutěží a sledovat videoobsah od jednotlivých hráčů a týmů. Na Facebook Watch se zároveň zákazníkům Vodafone TV objeví sekce, která je bude informovat o tom, co sledují, doporučují nebo komentují jejich přátelé na sociální síti Facebook.