Šestý volně šířený program skupiny Nova diváci naladí na klasickou anténu v celoplošném multiplexu 24, kde vysílají i programy Nova 2, Nova Gold a Nova Action.

Čtvrt hodiny před dnešním polednem zahájí vysílání desátý program skupiny Nova a šestá volně šířená televizní stanice tohoto mediálního domu Nova Lady. Program zaměřený na ženy převezme některé pořady z již existující Novy Gold, včetně reprízovaných seriálů Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2. Jedním z hlavních programových taháků Novy Lady bude americký seriál Dobrý doktor, ale také navrátivší se Panství Downton nebo populární americká reality show Vítejte doma zaměřená na renovace bytů a domů. Nova Lady nabídne také turecký seriál Moje sladká lež.

Na páteční, sobotní a nedělní večery Nova Lady počítá s premiérovými filmy, např. Posedlost: Útěk před minulostí, Dívka ve sklepě, Princezna z New Jersey, atd. Dalším velkým seriálovým návratem, který se uskuteční prostřednictvím Novy Lady, budou Gilmorova děvčata. Nový televizní kanál také nabídne slovenský seriál Milenky od sesterské televize Markíza. Nova Lady bude tematicky konkurovat zavedené Primě love. Jde o třetí program, který letos skupina Nova spouští – již v srpnu odstartovaly placené sportovní kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 4.

Prima love dostane konkurenci, na podzim zahájí vysílání Nova Lady

Štítky