Už v pátek můžete očekávat test levného a skladného systému s oddělitelnými reproduktory a s výbornou výbavou mj. představující přehrávání přes USB a Bluetooth.

V nejbližší době pro vás budeme mít několik rozhlasových přijímačů, které vedle digitálního rozhlasu zvládají i něco navíc. Tedy například přehrávání z USB, linkového audio vstupu či z mobilu přes Bluetooth. Je jich na trhu dost, těch levných a slušně vybavených ale zase tolik není. Pokud tedy míříte do této kategorie…

Přehled přijímačů DAB mezi 3000 a 5000 Kč ukazuje další nárůst v počtu výrobků

Za 2.900 Kč nabídne JVC UX-C25DAB zesilovač o výkonu 2x 7 wattů, pět přednastavených režimů ekvalizéru a vedle DAB i příjem VKV, přehrávání z USB a linkového audio vstupu na čelní straně a také zmiňované Bluetooth se dvěma profily. Mimochodem frekvence zesilovače je 30 až 20.000 Hz, odstup signál/šum slušných > 65 dB a dynamický rozsah je udáván na > 65 dB.

Uložit si můžete 20 stanic pro DAB a 20 pro VKV/FM, přehrávat můžete běžná CD a také ty s MP3, což by mělo platit i u USB. Potěší i dálkový ovladač plus částečné ovládání na horní straně centrální jednotky.

Štítky