UVNITŘ FOTOGALERIE – Ve třech úhlopříčkách tu máme televizor s obrazovkou OLED a řadou nových funkcí, včetně „širší podpory externích zařízení“.

I v Česku budete moci zakoupit televizor (cena a uvedení zatím nestanoveny) nacházející se na samém vrcholu produkce tohoto výrobce. Funkcí má celou řadu a speciálně pro ty, kteří hledají co nejlépe hrající televizor je tu, citujeme…, „Vestavěné pole reproduktorů s technologií beamforming přináší směrový zvuk a v kombinaci s dalšími vestavěnými reproduktory, které míří do stran a nahoru, zprostředkovává vynikající prostorový zvuk a standard Dolby Atmos“.

Ostatně vidíte to sami hned na úvodním snímku.

Uvažujete o koupi letošního modelu televizoru Panasonic? Tady si můžete vybrat.

Televizory na veletrhu CES 2022: co ukáže Samsung, Sony a TCL?

Panasonic LZ2000 si budete moci pořídit v úhlopříčkách 140 (55″), 165 (65″) a poprvé také ve 196cm (77″). Vedle vylepšení pro hráče (mj. panel informací a nastavení Game Control Board) je tu rozhraní HDMI 2.1 s kompatibilitou s HFR a variabilní obnovovací frekvencí (VRR) při 120 Hz a rozlišení 4K.

Režim Auto AI využívá umělou inteligenci k identifikaci přehrávaného obsahu v reálném čase a následné automatické optimalizaci obrazu a zvuku. Vše doplňují nejrůznější senzory, včetně těch pro detekci teploty barev okolního světla. Zabudovaný audio systém pak má například dovolit i směrování zvuku do určité části místnosti nebo zvýšení hlasitosti v jednom konkrétním místě. Výrobce dokonce tvrdí, že umí… „…zvýšit hlasitost pro diváka, který špatně slyší, ale ne pro ostatní.“

Televizor obsluhuje firemní operační systém My Home Screen 7.0 a poradí si s většinou formátů obsahu s HDR, jako jsou HDR10, HDR10+ Adaptive, HLG Photo a Dolby Vision IQ. Přepracována byla také nabídka funkcí pro osoby se zrakovým postižením, nedávno zavedená funkce myScenery zase dovolí vybrat si z nabídky odpočinkových obrázků a videí z celého světa.