Na české obrazovky míří nová, již 33. řada populárního seriálu Simpsonovi. V premiéře ji uvede Prima Cool, a to od úterý 25. ledna ve 20:15 hod. Ve zbrusu nových příbězích zazáří Marge v epizodě pojaté jako muzikál na Broadwayi. Bart se dostane do basy a Homer se ocitne tváří v tvář největší tragédii svého života. Pomocí online terapie se vrátí do svého mládí, ve kterém přišel za podivných okolností o matku. A pochopitelně nemůže chybět oblíbený čarodějnický díl, který tentokrát paroduje klasický animovaný film Bambi, oscarové drama Parazit i legendární horor Kruh.

Podívejte se na galerii z prvního dílu 33. řady Simpsonových:

Nová řada seriálu slibuje i mnohem větší šílenosti. „Simpsonovi jako muzikál? Myslíte si, že už jste to viděli? Možná tu a tam, jednu nebo dvě scény. Jenže už třicátá třetí série začíná epizodou, ve které to doslova hraje humorem od začátku až do konce. Když se Marge nechá pohltit vřelými vzpomínkami na školní produkci divadelního představení, začínají se dít věci! Celý díl je postavený ve stylu muzikálu uvedeného na Broadwayi,“ popisují dramaturgové Primy Cool úvodní díl 33. řady Simpsonových.

„Marge samozřejmě není jediná z této veleslavné rodiny, kdo po více než třech dekádách strávených na televizní obrazovce v hlavním vysílacím čase zažívá něco nečekaného. Děda Simpson uvěří, že musí zaplatit kauci 10 tisíc dolarů, aby dostal Bárta z vězení. Ten společně se sestrou Lízou chytne bizarní infekci a kvůli léčbě monstrózně přibere. Vočka čeká velká romantika a Homera největší tragédie, s jakou se v životě setkal…,“ dodává Prima Cool s tím, že pochopitelně nemůže chybět oblíbený speciální čarodějnický díl, který tentokrát paroduje klasický animovaný film Bambi, oscarové drama Parazit i legendární horor Kruh.

Štítky