Ve srovnání s Technisat DigitRadio 570 CD IR je rozměrnější a jinak koncipovaný, i když vybavený je obdobně. Reproduktory totiž vyzařují čelně, výkon zesilovače byl výrazně navýšen!

Jiná je rovněž hmotnost přijímače, která zde dělá, při zvětšených rozměrech (švh) 450 x 140 x 265 mm, plných 4,8 kg! Jinak má vše, co DR 570 CD IR. Tedy přehrávání disků CD, tunery pro příjem VKV/DAB a internetových stanic (Wi-Fi 4 i 5 GHz) a využít lze i aplikace pro Spotify, Bluetooth, rozhraní USB a linkového vstupu.

K TÉMATU: Stolní rádia Technisatu na nejbližší měsíce? Vysoké výkony zesilovačů…

Audio systém je typu 2.0 a výkon zesilovače 2x 20 W (RMS) dává naději na hodně výrazný poslech i po připojení mobilu přes Bluetooth či 3,5 mm konektor typu jack. Vybrat si můžete z několika přednastavených režimů ekvalizéru, výrobce neudává zda je možné připravit si vlastní.

Zabudovaný barevný grafický displej LCD (TFT) má úhlopříčku 6,1 cm (2,4″) a opět podporuje prezentaci obrázků. Všechny tunery dovolují uložit do paměti po 20 stanicích, podle současných zpráv to vypadá, že přijímač nebude mít lokalizované menu, čeština jdoucí s vysíláním by však měla být v pořádku.

DigitRadio 380 CD IR má být ke koupi někdy na přelomu března, záleží ale na barevné variantě. Vše by se tak mohlo, podle upozornění výrobce, protáhnout někam do poloviny měsíce. Zápůjčku přijímače máme přislíbenu.

Štítky