Společnost oznámila, že dnešním dnem spuštěná služba VoD, HBO Max, je také okamžitě k dispozici na televizorech Samsung, a to jak například v Česku a na Slovensku, tak třeba v Maďarsku a v Polsku.

 

AKTUALIZOVÁNO, 9:10 hod.: HBO Max už nám na televizoru Samsung QE55Q80A (19.990 Kč) jede, takže pilně zkoušíme. První zkušenosti očekávejte hned zítra. Zajímavé ale je, že zároveň stále ještě jede aplikace HBO GO, a to i v počítači.

Jak jsme vás už informovali, aplikace videoslužby HBO Max, která dnes startuje i u nás, budou na televizorech nabíhat různě, a to značka od značky. Na odkazu níže najdete konkrétní odpovědi na náš dotaz pro většinu masových značek. Konkrétně v případě Samsungu nám bylo sděleno, že „…zákazníkům nabídneme aplikaci HBO Max v den spuštění služby. Stará HBO GO zanikne, přičemž půjde o všechny televizory na kterých dosud pracuje.“ Dnes Samsung své prohlášení ještě upřesnil.

HBO Max a Disney+ se blíží Jak to vypadá s aplikacemi pro televizory?

Aplikace je ode dneška, tedy od 8. března 2022 k dispozici pro všechny chytré televizory značky, počínaje rokem výroby 2016, včetně.

Společnost zdůrazňuje, že HBO Max jde na podporované Samsung Smart TV jednoduše stáhnout tak, že… „stačí přejít do obchodu s aplikacemi na levé straně domovského menu televizoru, vyhledat HBO MAX, aplikaci vybrat a kliknout na Stáhnout.“

Služba HBO Max je placená, takže budete potřebovat uhrazené předplatné a přihlašovací jméno a heslo. To by mělo být, podle oznámení HBO Europe, stejné, jako u předchozí HBO GO. Samsung ještě dodává, že… „Noví zákazníci se mohou zaregistrovat na HBOMax.com nebo prostřednictvím služby Samsung Checkout.“

Jak se bude HBO Max lišit od HBO GO? Co čeká uživatele videotéky HBO?