V úterý video služba vstoupila do Česka a mj. také na Slovensko. Dnes v noci nabídla na televizoru Samsung novou, spíše hodně přepracovanou verzi aplikace a vstoupila i na zařízení Apple.

Snímky u našeho článku o prvních zkušenostech s HBO Max nyní platí jen částečně. Cokoli co se týká základního menu je totiž jinak. Aplikace se změnila, resp. jí bylo úvodní menu s nabídkou funkcí výrazně zjednodušeno.

Nové HBO Max? Kam se hrabe Netflix! Vyzkoušeli jsme ho na Samsung TV

Jak vidíte ze snímků, oproti původní verzi (první snímek) menu výrazně zkrátilo a nyní v něm najdete pouhých šest položek plus Nastavení a přihlášení. Základ, tedy rozdělení na „Filmy“ a „Seriály“ zůstal zachován (sledování pro děti zajistí už samotný profil uživatele), novinkou je část zvaná podivně „Huby“ (jednoduše a česky řečeno rozcestník) v níž vidíte rozdělení pořadů podle značky patřící pod HBO. Tedy HBO, Max Originals, DC, apod.

Na posledním snímku fotogalerie si povšimněte nebývalých možností úpravy titulků a tohle je u služeb VoD skutečně nevídané a nezvyklé! HBO Max tak jasně vyjádřilo svou podporu malým jazykovým skupinám a lidem, kterým se obvyklé velikosti titulků na televizoru hůře čtou.

Společnost Apple rovněž oznámila, že HBO Max dorazilo i k ní, resp. do Apple TV+. Přístup k veškerému obsahu tedy získáte i v zařízeních s iOS a tvOS.