Společnost Philips TV & Sound získala ocenění za výrobky navržené ve studiu evropského designu společnosti TP Vision se sídlem v Amsterdamu.

TP Vision, výrobce televizorů a audia pod značkou Philips (někdy také Philips TV & Sound) získal známé a ceněné hodnocení Red Dot za vlastně sedm výrobků, protože pod bezdrátovými audio produkty Fidelio se skrývají hned tři (zvuková lišta, satelitní reproduktor a subwoofer) a pod „sportovním“ Bluetooth reproduktorem zase dva (menší a větší).

Uvažujete o koupi letošního modelu televizoru Philips? Tady si můžete vybrat.

Novinky Philips na TP Vision Live 2022 Rekordní prodej OLED, nové eko balení

Vedle nich ještě cenu získaly televizory…

  • Philips OLED+ 907 s integrovaným řešením audia od Bowers & Wilkins a
  • Philips OLED+ 937 vybavený zvukovou lištou Bowers & Wilkins a čtyřstranným Ambilightem.

Letos bylo do soutěže přihlášeno více než 5.500 výrobků z celého světa. Ty byly posuzovány na základě devíti kritérií porotou složenou z 50odborníků.

Rod White, ředitel designu společnosti TP Vision, k tomu uvedl: „Red Dot Awards patří k nejvyšším oceněním, která může profesionální designérská komunita udělit, a získání takového ocenění je pro nás přirozeným vrcholem roku. Těší mě, že Red Dot Awards opět ocenila náš jedinečný přístup k designu výrobků spotřební elektroniky. Vědomě se vyhýbáme zaměření na povrchnost a snažíme se vytvářet něco, co zaujme a udrží zákazníka od okamžiku nákupu a po celou dobu životnosti produktu.“