Největší streamovací událost letošního roku se rychle blíží. Kanál Disney+ otevře své virtuální brány už 14. června a už nyní láká nedočkavé fanoušky na zaváděcí akci – zaregistrujte se předem a ušetříte na ročním předplatném.

Komiksový svět Marvelu, animované světy Walta Disneyho a studia Pixar nebo dokumenty National Geographic – to vše pod jednou střechou, a ještě mnohem víc nabízí kanál Disney+, který patří do top pěti nejúspěšnějších streamovacích služeb na světě. Od začátku jara víme, že tento kanál dorazí do České republiky začátkem léta a zájemci za něj zaplatí 199 Kč měsíčně.

Spolu se svým spuštěním láká Disney diváky akční nabídkou – první rok mohou mít za 1590 Kč místo 1990 Kč. Stačí se předregistrovat do 13. června a celou nabídku pak aktivovat do 26. června. Noví předplatitelé se mohou těšit na seriály ze světa Star Wars – seriálům Boba Fett: Zákon podsvětí a Mandalorian od producenta a scénáristy Jona Favreaua. Hned po spuštění portfolio Star Wars doplní očekávaný seriál Obi-Wan Kenobi. V nabídce nechybí také další novinka Moon Knight, který sklízí velmi pozitivní kritické ohlasy.

S čím odstartuje Disney+? Tenhle kanál není (jen) pro mladý

Svým předplatitelům nabídne Disney+ vysokou kvalitu obrazu a možnost streamovat až na čtyřech zařízeních najednou, neomezené stahování až na deseti zařízeních, u vybraných titulů také podporu IMAX Enhanced. Nebude chybět ani možnost nastavení až sedmi různých profilů, včetně možnosti nastavit dětský profil, který má snadno ovladatelné rozhraní vhodné pro děti s přístupem k obsahu přiměřenému jejich věku.

Zdroj: tisková zpráva The Walt Disney Company

Štítky