Největší světový výrobce nabízí ke svým televizorů stále větší škálu příslušenství. Tady je výběr z toho, co je letos dostupné na domácím trhu.

Jak se uvádí v zaslané tiskové zprávě: „Speciální držáky a stojany dokážou z každého televizoru vytvořit vertikální zobrazovač, One Connect Box dá sbohem zamotaným kabelům.“

Samsung má nyní nejen designový stojan Studio či naklápěcí držák televizorů, má ale nově také otočný držák zeď, mini držák či třeba kameru. A také se speciální kryty na mobilní projektor The Freestyle oznámený před časem.

Uvažujete o koupi letošního modelu televizoru Samsung? Tady si můžete vybrat.

Nové TV Samsung 2022 jsou tu Známe modely i jejich ceny

A co výrobce nabízí a nově uvádí?

Samsung Auto Rotating Wall Mount.

Otočný stojan Auto Rotating Stand (8.900 Kč) a držák na zeď Auto Rotating Wall Mount (9.900 Kč) jsou kompatibilní s některými modely Neo QLED a The Frame. U obou jen stačí stisknout tlačítko na dálkovém ovladači, takže je to à la u nás recenzované The Sero…

Nástěnný naklápěcí držák s libovolnou polohou, Full Motion Slim Wall Mount: televizor s ním můžete natáčet nahoru, dolů, doleva či doprava. Navíc je prostorově úsporný a hodně u stěny. Ceny jsou dány úhlopříčkou televizoru: 43″ až 55″ – 3.490 Kč, 58″ až 75″ – 4.490 Kč, 82″ až 85″ – 5.490 Kč. Držák určen pro televizory Crystal UHD, QLED a Neo QLED modelových řad 2021 a 2022.

Samsung Sero Wheel.

Kolečka k The Sero (1.990 Kč): kromě natočení televizoru apod. si s nimi můžete přijímač odvézt do jiné místnosti.

Externí One Connect Box (tunery, elektronika, konektory): v ceně k modelům Neo QLED, dodatečný kabel o délce 5 m, 4.990 Kč, o délce 15 m pak 6.490 Kč.

Samsung Sero Wheel..

Televizor Samsung Serif vypadá z profilu jako písmeno I s rozšířenou základnou na spodní a horní straně. Ta horní vysloveně vybízí k vyzdobení drobnými předměty a pokud žádné takové nemáte, podívejte se na několik zajímavých ručně vyráběných kousků do nabídky výrobce.

Samsung No Gap Wall Mount – držák pro tzv. bezmezerovou instalaci TV na zeď.