Možnost nahlédnout do zákulisí televizního světa, a světa zpráv, budou mít diváci v seriálu vznikajícím pod taktovkou režisérů Libora Kodada, Jaromíra Polišenského a Lukáše Buchara.

Seriál líčí příběh Báry (Natálie Halouzková), která získá stáž v redakci Dobrých zpráv, které obdivuje. „Poprvé hraji postavu, která je mému naturelu nejbližší. Bára je moc milá holka, je z vesnice a pro místní televizi točí reportáže. Shodou okolností se dostane na stáž do Dobrých zpráv, a tím všechno začne. Je velmi cílevědomá, nesmírně ji to baví a myslím, že se dostane daleko,“ prozrazuje na svou postavu Natálie Halouzková.

Obvyklou ústřední moderátorskou dvojici, kterou (skoro) všichni milují, ztvární v Dobrých zprávách Sára Rychlíková (Mona Fiedlerová) a Jan Fanta (Šimon Polanský).

„Mona je ďáblík a nebude asi všem sympatická. Je kariéristka a jde si dost za svým. Trošku si myslí, že se svět točí kolem ní, ale v jádru nebude zlá,“ prozrazuje na svou moderátorskou hvězdu herečka Sára Rychlíková. Naopak seriálový nováček Jan Fanta to komentuje následovně: „Pro mě je to první velká role v seriálu a musím říct, že jsem za ni moc rád. Je mi tu moc hezky a přiznávám, že natáčení je velká dřina. Šimon je takový typický chlap. Trochu do větru, u žen oblíben, hodně oblíben, i když má jednu doma.“

Datum nasazení seriálu není zatím známo, pro natáčení bylo v ateliérech v Holešovicích postaveno speciální televizní studio.

Štítky