Značka Vodafone si buduje stále silnější pozici na českém televizním trhu. V posledních měsících se objevovaly náznaky, že by mohl o část svých programů přijít. Těmto spekulacím nyní rázné stop vystavila zpráva o tom, že Vodafone Česká republika obnovil smlouvu s mezinárodním koncernem AMCNI CNE: Díky němu si v nabídce udrží množství sportovních přenosů, dětský pořadů a přibýt by měly některé exkluzivní seriály.

 

Obnovená smlouva zaručuje práva na vysílání 10 kanálů v rámci služby Vodafone TV. Zajistí tak unikátní obsah napříč diváckým spektrem. Jedná se o stanice Sport1 a Sport2, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Minimax, JimJam, AMC, Film+ a CBS Reality. Sportovní fanoušci díky nim budou moci sledovat západy Ligy Národů UEFA (zápasy české reprezentace má i nadále v portfoliu Česká televize), zápasy Evropské ligy UEFA a Konferenční ligy, Švédskou a Švýcarskou hokejovou ligu nebo přenosy Formule 1.

Vodafone TV jako první integruje do své služby video platformu Facebook Watch

Kromě sportovních pořadů se diváci mohou těšit na pořady z vlastní produkce stanice AMC, k nimž patří seriály Fear the Walking Dead nebo Better Call Saul. V dětském portfoliu, a to na stanicích Minimax a JimJam, se děti mohou těšit na své oblíbené seriály jako Mimi šéf, My Little Pony nebo Máša a medvěd.

„V návaznosti na dlouhou historii naší spolupráce jsme velmi rádi, že můžeme uzavřít další dlouhodobou smlouvu s významným partnerem, společností Vodafone Česká republika. Smlouva zaručuje stabilní, obnovenou distribuci 10 našich oblíbených stanic na platformě Vodafone ve prospěch českých předplatitelů.“ řekl Balázs Hajós, viceprezident pro partnerský prodej AMC Networks International.