Dva původně placené hudební kanály Óčko Black a Óčko Expres, které bylo možné zdarma terestricky přijímat pouze v Praze a Českých Budějovicích, rozšířily pokrytí prostřednictvím DVB-T do dalších sedmi krajských měst.

Nově lze oba kanály naladit také v Jihlavě, Karlových Varech, Liberci, Olomouci, Pardubicích, Plzni a Ústí nad Labem. Do všech těchto lokalit se rozšířila Regionální síť 8, v níž jsou hudební kanály dostupné. Informoval o tom server Český rozhlas Digitální rádio. Dosud Regionální síť 8 vysílala pouze v Českých Budějovicích. Óčko Black a Óčko Expres navíc delší dobu vysílají i v pražské Regionální síti 12. Oba multiplexy provozují České Radiokomunikace, resp. jejich dceřiná společnost Czech Digital Group. Další dva programy Óčka, hlavní kanál Óčko a retro stanice Óčko Star, vysílají celoplošně v multiplexu 22 provozovaném Českými Radiokomunikacemi.

Pro příjem regionálních multiplexů je třeba upravit anténu. Nebo koupit novou.

Regionální síť 8 (České Radiokomunikace)

Regionální síť 8 má od Českého telekomunikačního úřadu (ČTÚ) přiděleny kmitočty pro 18 lokalit, zatím vysílá v osmi z nich. Z krajských měst, pro které má kmitočty, zatím nevysílá v Hradci Králové. Jinak plánuje vysílání i v Děčíně, Jablonci nad Nisou, Mostu, Prostějově, Svitavách, Teplicích, Trutnově a Uherském Brodu. Óčko Expres a Óčko Black byly původně placené kanály dostupné pouze v nabídkách operátorů IPTV, kabelové a satelitní televize. V terestrickém vysílání jsou stejně jako Óčko a Óčko Star dostupné ve standardním rozlišení, u poskytovatelů placených televizních služeb pak v HD kvalitě.