Televize na podzim 2022 ohlásila soutěžní vaření s Pavlem Berkym, hudební soutěž s Honzou Dědkem a pořad „Moje místa Speciál“ s Romanem Vojtkem.

Televize Seznam, která vysílá v celoplošném pozemním multiplexu 23, připravila vlastní zábavní obsah určený, podle zaslané zprávy, „pro všechny generace“. Startuje 12. září a každé pondělí se diváci mohou těšit na „Babičko, vař!“, každou neděli od 18. září na soutěžní Jukebox a každou středu odhalí pomalu už tradiční „Moje místa“ (vysílají se pátým rokem) oblíbená zákoutí slavných celebrit. Nově je pak každý měsíc doplní pořad „Moje místa Speciál“ vysílaný z divadla.

TV Seznam mění zprávy Televize má nové studio, grafiku i hudbu

„Do podzimního vysílání Televize Seznam zařadíme vlastní zábavné pořady s oblíbenými tvářemi, nově programové schéma rozšíříme i o soutěžní formáty. Program dále doplní větší množství českých a zahraničních filmů,“ říká Ivan Mikula, ředitel Televize Seznam, a dodává: „Vzhledem k diváckému úspěchu seriálu Lajna a trenéra Hrouzka, který jsme na Televizi Seznam uvedli na konci minulého roku, se věnujeme i přípravě hrané tvorby. Aktuálně probíhá natáčení komediálního seriálu z mysliveckého prostředí se skvělým hereckým obsazením. Jeho uvedení plánujeme na jaře příštího roku a osobně se na něj velice těším. Připravujeme a realizujeme i několik dalších pořadů, které vychází jak ze zavedených formátů produkce Stream originals, případně se jedná o zcela nové seriály.“

Foto v úvodu: Seznam

Kromě nového vlastního obsahu čekají na diváky kultovní filmy jako Lara Croft – Tomb Raider, Sin City: město hříchů či Dobrý Will Hunting. K vidění budou i populární české filmy (např. Vrchní, prchni! či Jáchyme, hoď ho do stroje) a nová britská reality show Miluj svoji zahradu navazující na Zahradní proměny.

Od 11. září pak na diváky každou neděli večer čeká britský kriminální seriál Profesor Tempest, v říjnu si přijdou na své milovníci záhad (Ztracený symbol).

Co se týče zpravodajství Televize Seznam, tady zůstává celkový koncept zachovaný a nadále se také pojede z nově vybudovaného studia, ze kterého se vysílá od února 2022. Více informací o něm najdete v samostatném článku na odkazu výše.

Štítky