Novinka ve třech barevných kombinacích, o které jsme se zmiňovali v červnu, je už u některých prodejců ke koupi a údaje jsou už také k dispozici na stránkách výrobce. Co tedy nabízí?

Technisat Digitradio 602 (9.490 Kč) má kompletní tunerové osazení vždy s 12 pozicemi pro stanice, displej typu OLED s úhlopříčkou 6,9 cm (2,7″), streamování přes Bluetooth (verze neudána) i aplikaci pro příjem Spotify a nechybí ani přehrávání z USB a mechanika pro disky CD, CD-R/RW. Vše doplňuje bezdrátové dobíjení ve standardu Qi (5 W) a také dobíjení přes rozhraní USB, tedy kabelové.

Milujete digitální rádia TechniSat? Tady si můžete vybrat váš nový DAB přijímač.

Rádia TechniSat s DAB/DAB+ Co můžete očekávat v nejbližší době?

Výkon zesilovače je na takovéto rádio značný – 70 W (RMS), které jsou rozloženy na 2x 20 W pro středo-výškové reproduktory a 30 wattů pro „basák“ (systém 2.1) při frekvenčním rozsahu 25-18.000 Hz.

Přijímač má teleskopickou anténu, výrobce však hovoří i o adaptéru pro anténu domovní (F-konektor), který má být v ceně. Rozhraní doplňují audio vstup a audio výstup, výstup na sluchátka a Wi-Fi 4, pracující i na 5 GHz. V ceně dostanete dálkový ovladač, využít ale můžete rovněž aplikaci TechniSat Connect. Rozměry přijímače jsou 400 x 170 x 215 mm (švh), hmotnost 5 kg.

Fotov úvodu: Technisat