Seznam.cz je dlouhodobě jedničkou českého internetu a jeho vedení se řídí základní poučkou – růst, růst, růst. A to platí také pro služby jejichž portfolio neustále rozšiřuje. Tento týden proběhla konference Seznam Medium, která byly představeny výrazné novinky, které nás čekají. A nechybí mezi nimi také vlastní IPTV.

Na poli internetového videa se Seznam.cz pohybuje již řadu let. Nejdříve prostřednictvím platformy Stream.cz, kterou doplnila vlastní zpravodajský kanál Televize Seznam, běžící jak na internetu, tak v rámci pozemních vysílání. Seznam nyní postupuje ještě o krok dál a oznámil, že spustí vlastní IPTV službu, která bude sdružovat veškeré kanály Seznam.cz a také dalších televizních stanic. Novinky bychom se měli dočkat v příštím roce. Vedení plánuje oslovit službou několik stovek tisíc uživatelů.

Další novou platformou je Medium.com, která vytváří prostor pro nezávislé novináře a tvůrce obsahu. Reklamní příjmy pak půjdou přímo autorům a budou plně závislé na jejich úspěchu. Výhodou bude i přímé propojení na homepage Seznam.cz. Milovníky nakupování pak potěší Seznam Marketplace, který bude pracovat s nabídkami zboží z bezprostředního okolí uživatelů.

Úvodní foto: Seznam.cz

Štítky