Internetová televize v nové ukrajinské lokalizaci nabízí jak svou službu, tak i webové stránky. K dispozici je také slušný počet ukrajinských televizních stanic.

Lepší.TV nabízí svou službu, vedle češtiny a slovenštiny, v mnoha jazykových mutacích. Nejnověji pak v ukrajinštině. Podle zaslané tiskové zprávy žije v současné době v evropských zemích více než 7,5 mil. ukrajinských občanů, takže jim nyní firma Gonet nabízí ke své internetové televizi přátelštější přístup. Společně s prostředím v jejich rodném jazyce, což také můžete vidět na snímku (zřejmě nejsou lokalizovány jen svátky… : ) je k dispozici i osm ukrajinských kanálů, včetně těch dětských.

Vyzkoušeli jsme Lepší.TV Max Co nabízí a jak působí?

„Věříme, že díky kompletně lokalizované službě budou mít Ukrajinci skvělý nástroj ke sledování nejen světového dění, filmů, seriálů i pořadů pro děti ve svém rodném jazyce, ale také nástroj k rychlejším porozumění českého jazyka,“ říká Pavel Górecki, ředitel Lepší.TV.

Služba pracuje na základě předplatného, nejnižší balíček lze po zkušebním období (10 dnů za 1 Kč) pořídit od 99 Kč měsíčně.