Novým generálním ředitelem televize Nova se od 1. ledna 2023 stane Daniel Grunt, dosavadní vedoucí digitálních aktivit majitele Novy, mediální skupiny CME. Dosavadní generální ředitelé Jan Vlček a Klára Brachtlová se přesouvají do vedení CME.

Daniel Grunt se jako nový generální ředitel TV Nova má zaměřit na další upevnění pozice lídra na trhu, jejího inovativního přístupu k programování a digitální transformaci s důrazem na pokračování růstu Voyo. Dočasně mu zůstane i pozice vedoucího digitálních aktivit CME, dokud nebude jmenován jeho nástupce. Zástupcem generálního ředitele CME pro Slovensko, Slovinsko, Chorvatsko a Bulharsko se od Nového roku stane Dušan Švalek a vedení CME posílí i současní generální ředitelé TV Nova Jan Vlček a Klára Brachtlová. „Tyto změny mají ještě více podpořit nejen rychlý růst celé skupiny, ale také její digitální transformaci,“ uvedla TV Nova.

Voyo necílí na mladé Jde nám hlavně o rodiny, říká Daniel Grunt

Klára Brachtlová se stane CME Chief External Affairs a Jan Vlček CME Group Revenue Officer, oba budou reportovat přímo Dušanu Švalekovi. „Klára Brachtlová zastřeší aktivity spojené se strategickými partnerstvími a rozvoj vztahů v rámci odvětví a společně s Dušanem dohlédne na provozní agendu CME. Jan Vlček bude i nadále podporovat obchodní růst TV Nova a pracovat na strategických iniciativách jako targetable advertising (digitálně cílená reklama), která bude postupně realizována na všech trzích CME,“ dodal Nova. Cílené reklamě se věnovala o nedávné HbbTV Symposium v Praze, na jehož pořádání se TV Nova podílela.

Voyo chce být součástí velké trojky Už teď jsme dvojka trhu, říká Daniel Grunt

Štítky