Po velmi úspěšném mistrovství světa ve fotbale nabídne Nova Action volně další velkou sportovní akci: exkluzivní přenosy z Rally Dakar.

Nejslavnější rally odstartuje hned na Nový rok a až do 17. ledna ji budou moci sledovat diváci programu Nova Action zcela zdarma. Přímo do Saúdské Arábie zavítá i štáb TV Nova, který absolvuje celou trať závodu společně se závodníky, aby mohl zprostředkovat exkluzivní reportáže a rozhovory. Každý večer Nova Action nabídne hodinový moderovaný magazín, který shrne aktuální dění z Rally Dakar. Stanice ho bude vysílat z nového sportovního studia, odkud komentuje i probíhající světový fotbalový šampionát. Samotný závod bude na obrazovkách k vidění od 1. do 15. ledna, poté budou následovat dva speciální díly včetně exkluzivního studia 17. ledna, do kterého zavítají nejúspěšnější závodníci Rally Dakar 2023.

Fotbal láme rekordy na ČT Sport i Nova Action Čísla sledovanosti narostla o stovky procent

„Ve studiu se budou střídat dva moderátoři. Jedním z nich bude Radek Mazal, reportér televize Nova a moderátor oblíbeného magazínu Český motorsport. Druhým bude Martin Pouva, který je dlouholetým moderátorem Televizních novin a dříve působil také jako šéf vysílání Formule 1 na obrazovkách Skupiny Nova. Tým ještě doplní Nikola Červinková, která se objevuje ve studiích MotoGP a také moderuje Sportovní noviny,“ informovala Nova na svém zpravodajském portálu TN.cz. Přímo ze Saúdské Arábie bude reportovat Richard Tesař a v pražském studiu se objeví i zajímaví hosté jako bývalý závodník MotoGP Karel Abraham nebo bývalá účastnice Rally Dakar zpěvačka Olga Lounová.

Nova Action je jedním ze šesti volně šířených programů skupiny Nova. Pozemní cestou ho lze naladit v celoplošném multiplexu 24, který provozuje společnost Digital Broadcasting. Nova má ve svém portfoliu také čtyři placené sportovní kanály Nova Sport 1, Nova Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Ty jsou dostupné na satelitu, v kabelových sítích, IPTV a v placené streamovací službě Voyo.

Nova a Nova Action jsou HD v DVB-T2 Souvisí to s přenosy z MS ve fotbale

Štítky