Populární seriál Wednesday, který volně navazuje na Adamsovy, dosáhl na Netflixu za první tři týdny více než miliardu zhlédnutých hodin, čímž se stal teprve třetím titulem v historii této streamovací služby, který dosáhl takového milníku.

Přes miliardu odsledovaných hodin za první měsíc od uvedení dosud měly jen dva seriály Netflixu: Hra na oliheň a čtvrtá řada Stranger Things. Wednesday se také stala druhým nejoblíbenějším anglickojazyčným seriálem na Netflixu. Na 90 trzích se dokonce drží na prvním místě. Další rekord hlásí Netflix s kontroverzním a kritikou odsouzeným dokumentárním seriálem Harry & Meghan, jehož první díl zaznamenal za první týden 81,55 milionu zhlédnutí, což je zatím nejvíc ze všech dokumentů uvedených na Netflixu. Ve Spojeném království šlo o nejsledovanější pořad Netflixu vůbec.

Před týdnem Netflix informoval o rekordním zájmu diváků o seriál Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, který se stal třetím nejúspěšnějším pořadem v historii, který za 60 dní od uvedení překonal hranici jedné miliardy odsledovaných hodin (nyní je trojkou Wednesday). Seriál o masovém vrahovi a kanibalovi Jeffreymu Dahmerovi, který vychází ze skutečných událostí, se udržel v celosvětovém žebříčku Netflix Global Top 10 po dobu rekordních sedmi týdnů a probojoval se do 92 národních žebříčku deseti nejsledovanějších titulů na Netflixu. Dostal se také do seznamu nejoblíbenějších anglickojazyčných děl v historii, kde je aktuálně na druhém místě, upozorňuje server Advanced-television.com.

Dahmer trojkou Netflixu v historii Vzniknou další dva seriály o šílených vrazích