Pomalu ale jistě se začínají propojovat aktivity zfúzovaných společností Discovery Communications a Warner Bros. Jejich komunikaci Česku přebírá tým HBO Max.

Pouze do konce loňského roku si držela společnost Discovery Communications vlastní komunikační agenturu pro český trh. Po sloučení se společností Warner Bros. do společného podniku Warner Bros. Discovery přechází veškerá komunikace za zfúzovanou společnost na tým HBO Max. Informovala o tom Michaela Celárková z agentury Media List, která zajišťovala servis pro novináře za Discovery Communications. „Po fúzi společností Discovery Communications a Warner Bros. přebírá od ledna 2023 komunikaci společnosti Warner Bros. Discovery komunikační tým HBO Max. To znamená, že dlouhodobá spolupráce mezi Discovery a naší agenturou končí,“ uvedla Celárková.

Majitel HBO dokončil fúzi s Discovery Vznikla společnost Warner Bros. Discovery

„V případě jakýchkoliv dotazů nebo požadavků se můžete obrátit na paní Pavlu Brožkovou, pavla.brozkova@warnermedia.com. Paní Brožkovou prosím kontaktujte také v případě, že budete chtít i nadále dostávat programové tipy na Eurosportu nebo jiné, pravidelně rozesílané materiály,“ dodala Michaela Celárková. Propojení obou mediálních gigantů se má projevit i na obsahu streamovacích služeb HBO Max a Discovery+. Warner Bros. Discovery uvažuje o jejich úplném sloučení a přejmenování na MAX. Dodejme, že Eurosport, který spadal pod Discovery Communications, již loni oznámil zrušení vlastní streamovací platformy Eurosport Play.

HBO Max se možná změní na MAX Důvodem je sloučení s Discovery+