Novou streamovací službu prima+ dnes spustila FTV Prima. Videotéka plně nahradila dosavadní online archiv pořadů iPrima.cz.

Nová služba funguje na adrese www.primaplus.cz, zatím však návštěvníky automaticky převádí na adresu www.iprima.cz. Pro sledování obsahu je nutné založit si uživatelský účet, a to i v případě, že divák chce využívat bezplatný přístup s přehráváním reklamy. Základní bezplatná nabídka FREE umožňuje přístup do videoarchivu pořadů televizních kanálů Prima a sledování živého vysílání těchto lineárních kanálů, a to ve standardním rozlišení obrazu a s reklamou. Rozšířená nabídka LIGHT nabízí předpremiéry televizních seriálů a exkluzivní obsah prima+ Originals v HD kvalitě s polovičním objemem reklamy za 99 korun měsíčně a tarif PREMIUM obsahuje vše zmíněné za 149 korun měsíčně ve Full HD kvalitě bez reklamy.

Přichází videotéka Prima+ Prý to nebude „žádný Netflix“

Každý registrovaný uživatel si může vytvořit až pět rodinných personifikovaných profilů s doporučovaným obsahem na míru. Registrovat je možné rovněž až pět zařízení v domácnosti (aplikace nebo HbbTV na chytrém televizoru, telefon, počítač či tablet), současně je možné sledovat tři streamy prima+. Nová streamovací služba je ode dneška dostupná formou aplikace ve všech chytrých televizorech Samsung, diváci si ji musí stáhnout v Samsung Store a nainstalovat na lištu svého televizoru do oblíbených aplikací. Ke stáhnutí jsou i mobilní aplikace prima+ a službu lze využívat i prostřednictvím HbbTV.

Hlavním obsahovým tahákem prima+ je exkluzivní seriál Sedm schodů k moci o podnikavé dívce, jež dokáže vystoupat z přízemí až do nejvyšších pater politiky, volně inspirovaný osudem Šárky Grossové, jež se ze servírky v parlamentní restauraci stala manželkou premiéra. Autorem scénáře je publicista Josef Klíma a Lenka Hornová. Exkluzivní obsah prima+ Originals už nyní tvoří 13 premiérových seriálů a dalších 28 projektů se chystá Prima realizovat v blízké budoucnosti. Během let 2023 až 2025 chce Prima do výroby obsahu pro prima+ investovat více než jednu miliardu korun.

Aplikace iPrima pro televizory Samsung Funguje od modelových řad 2018

Připravujeme uživatelskou recenzi služby prima+