Společnost prodávající televizory pod značkou Philips představila modely pro sezónu 2023/24 jak s obrazovkami LCD, tak OLED. Vybaveny jsou další generací obrazového procesoru P5 a samozřejmě často nechybí ani osvícení pozadí Ambilight.

Vedle televizorů společnost TP Vision na setkání v Amsterodamu uvedla nová sluchátka pro sport řady GO a také první sluchátka značky Philips určená pro lepší spánek. Na jejich vytvoření se podíleli vědci ze „spánkové společnosti“ Kokoon po nichž jsou také pojmenována. Více na digirevue.cz.

Philips OLED bude již od 22.990 Kč Parametry a foto nejlevnější TV bez podsvícení

V televizorech jsme viděli obrazový procesor 7. generace P5 AI (vyšší výkon, technologie Ambient Intelligence), zřejmě konečnou část přechodu z Android TV k hůře ovladatelnější Google TV (LCD The One plus OLED) a také byla také oznámena zcela nová řada Philips The Xtra. Ta má nabídnout, citujeme, „…zdokonalené prostředí Smart TV vyvinuté společností TP Vision“. Jinak řečeno inovovanou firemní platformu Saphi a na předchozí verzi se můžete podívat u testu televizoru Philips 55PUS6703.

Philips Xtra MLED 9008.

Z dalších novinek…

  • Dvě nové varianty řady The One – řada 8518 (60 Hz) a řada 8818 (120 Hz).
  • Herní modely řady 8818 plus letošní modely OLED mají mít podporu Dolby Vision 4K, 120 Hz.
  • Novinková The Xtra s podsvícením Mini LED a The One (LED) nabídnou třístranné osvětlení Ambilight, řady OLED818 a vyšší pak vylepšené ve verzi Next Gen.
  • The Xtra má ohlašovaný výkon těsně pod modely OLED a ke koupi budou Philips 9008 (foto v článku) a Philips 9308 (foto v úvodu). Ten má zabudován audio systém Bowers& Wilkins o výkonu 64 W a typu 2.1.
  • Opět uvidíme přijímače s obrazovkou OLED EX, a to v řadě OLED818 a včetně úhlopříčky 107 cm (42″).
  • Vlajková loď s marketingovým označením OLED+908 má mít integrovaný audio systém od Bowers & Wilkins typu 3.1 s celkovým výkonem zesilovače 80 wattů.