Služba JustWatch zveřejnila statistiku nejúspěšnějších titulů HBO Max v České republice za první rok existence rebrandované služby. Z filmů se do první desítky probojovaly hned dva tituly DC Universe.

„DC Universe se ukázal jako opravdu silný soupeř, protože do žebříčku nejoblíbenějších filmů se dostaly dva jeho snímky: Batman a Black Adam. TOP 10 obsahuje i epický životopisný snímek Elvis,“ uvedl Owen Harris ze služby JustWatch. „Na druhou stranu u seriálů proběhl tuhý boj o první místo mezi dvěma nováčky: Rodem draka a The Las of Us,“ dodal. Z filmů za první rok působení HBO Max na českém trhu uživatele služby JustWatch nejvíce zaujal Batman, poté Spiderman: Bez domova a třetí skončil snímek To nic, drahá. Zajímavé je, že první desítku uzavírá dnes již filmová klasika Harry Potter a Kámen mudrců. Loni velmi medializovaný film Duna skončil pátý.

U seriálů spolu soupeřily původní tituly HBO a jako nejsledovanější u JustWatch vyšel Rok draka. Volné „pokračování“ Hry o trůny, které ale popisuje děj, který předcházel této populární sérii, byl jedním z hlavních taháků HBO Max krátce po jeho loňském startu. Z pozice nejsledovanějšího seriálu ho nakonec nedokázal odsunout ani aktuální hit The Last of Us, který patří mezi nejsledovanější seriály na streamovacích službách vůbec. Třetí pozici obsadil Pluk mizerů. Rok draka pomohl návratu diváků k Hře o trůny, která se v celoročním žebříčku umístila na pátém místě. A ukazuje se, že na stáří seriálu nezáleží, pokud je opravdu dobrý, o čemž svědčí Přátelé v ročním TOP 10 seriálů HBO Max.