Podmínkou pro zařazení do přehledu byl tuner DVB-T2, kodek HEVC a cena do 5 000 korun. V seznamu jsou i přijímače, které nemají pečeť „DVB-T2 ověřeno“.

Sháníte set-top-box pro příjem pozemního digitálního televizního vysílání nové generace DVB-T2? Možná vám pomůže aktualizovaný přehled od serveru DigiZone.cz, který obsahuje 40 nejzajímavějších přijímačů s cenou do 5 000 Kč. Web tento seznam vydává pravidelně a aktualizoval jej k tomuto týdnu. Nachází se v něm set-top-boxy od ceny 800 Kč a vešly se do něj i přijímače, které zvládnou rozlišení Ultra HD, hybridní vysílání HbbTV a přehrávání vlastního multimediálního obsahu.

„Opět se orientujeme na cenovou relaci do 5000 Kč, do níž se už vešly dva set-top boxy s rozlišením Ultra HD (Ferguson Ariva 4K Combo a Strong SRT 2400). Několik jich je také připraveno pro případnou přístupovou kartu dovolující příjem placených kanálů,“ uvedl DigiZone.cz. Původní seznam z letošního léta se rozrostl o desítku set-top-boxů, nově jsou v něm například přístroje značky Medialink a TeleSystem. „Naprostou, zatím ještě neuvedenou novinkou je Českými Radiokomunikacemi certifikovaný GoSAT GS7075 COMBOi. Ten se na trhu očekává někdy koncem října. Parametry a cena zatím k dispozici nejsou, rozhodně by ale měl být také pod 5 000 Kč,“ dodává web.

Štítky