Set-top box pro rozvod pozemního televizního vysílání do domácí sítě (LAN) a následnou distribuci na vcelku libovolné, patřičně vybavené a připojené zařízení, včetně mobilního telefonu.

Hodně zajímavá a výborně vybavená věcička za 4990 Kč postavená na operačním systému Android TV, který je používán v televizorech několika značek, nabízí jak přístup do tržiště aplikací Googlu, tak na Apple Store. A protože je vybavena čtyřmi tunery, může sledovat až čtyři různé kanály, a to do rozlišení Ultra HD (4K). Vždy je také dostupné EPG v češtině a kdykoli je rovněž možné zahájit (nebo naprogramovat) nahrávání do připojeného úložiště prostřednictvím jakéhokoliv zařízení.

Výbava je opravdu na výši. VBox Android TV XTi 4144 může být k jednomu zařízení, typicky k televizoru, připojen přes HDMI, zabudována jsou i rozhraní RJ-45 (Ethernet LAN), USB 3.0 a USB 2.0. Zvuk vytáhnete do A/V zesilovače, nebo třeba na domácí kino, přes digitální optický audio výstup, zdroj je externí.

Televizní vysílání v DVB-T/T2 je možné sledovat prostřednictvím aplikace VBox pro iOS, Android a Windows 10 nebo můžete využít libovolné zařízení podporující UPnP.