UVNITŘ SEZNAM VÝROBKŮ – Dnes odstartovala akce na podporu prodeje týkající se jak produktů „černé“, tak tzv. bílé techniky. V jejím rámci můžete například zakoupit televizory s rozlišením 8K nebo třeba i designové modely jako Serif.

Do akce, která potrvá celé léto (do 30. srpna 202), je zapojeno více než 80 výrobků a zvýhodnění dosahují až 50.000 Kč. V případě Televizního webu zmiňme například designové novinky The Frame, The Serif a The Sero, vrcholový televizor Samsung QE65Q950 (126.990 Kč, ušetříte cca 20.000 Kč) či nejnovější zvukové lišty HW-Q800T a HW-Q70T.

ČTĚTE TAKÉ: Alza začala prodávat unikátní Samsung QE65Q950T bez černé obruby obrazovky

A kterých prodejen se „léto plné divokých slev“ týká? Jednak značkových prodejen Samsung a internetového obchodu samsung.cz a dále partnerských obchodů: Alza.cz, Mall.cz, Datart, Planeo, Euronocs (Proton), Electroworld, Okay, Expert Elektro, Elvia Pro, TIVIS s.r.o., Madera a Šípek, spol. s r.o. OAZA, VIKI, spol. s r.o., ElektroStyl MARK, Ivo Sedláček, Oresi, Sykora, CZC.cz, dno.cz, mnoho.cz, exasoft.cz, onlineshop.cz, elektrochram.cz, tsbohemia.cz, kuptotu.cz, kasa.cz, datart.cz, planeo.cz, electroworld.cz, okay.cz, expert.cz, elviapro.cz, robotworld.cz a roboticky-vysavac.cz.

Podmínkou pro uplatnění bonusu je provést registraci zakoupeného výrobku do 13. září 2020, a to nejpozději do 14 dní od nákupu.

Další informace o akci a podmínky jsou k dispozici na speciálně vytvořené stránce, seznam domácích spotřebičů a všech prodejců, kterých se akce týká, najdete zde.

KE STAŽENÍ (PDF): Samsung TV a zvukové lišty, letní akce 2020

 

Štítky