Zítra, 12. 8., mohou obyvatelé těchto regionů očekávat výluku z vysílání, a to v obou případech od 6:00 do 15:00 hod. Vše také bude bez náhrady, tzn. že se vysílání v této době zcela odmlčí.

V případě vysílače Ostrava, Okrajní, vodojem OVaK půjde o DVB-T multiplexy 1 (ČT), 2 (Nova, Nova Cinema, Prima, Prima Cool a TV Barrandov) a 3; mj. Óčko, Prima Krimi, Seznam.cz TV a Šlágr TV. A také o Přechodové vysílací sítě 11 (veřejnoprávní) a 12, což je dvacítka komerčních stanic, jako jsou například Nova, Prima, Óčko.

Pokrytí vysílače Ostrava, Okrajní, pro Přechodovou vysílací síť 12 (DVB-T2), srpen 2020.

Výluka vysílače Sušice, Odolenov – Svatobor se už týká finálních multiplexů nového DVB-T2, konkrétně veřejnoprávního Multiplexu 21 a dvou multiplexů pro komerční stanice – 22 a 23. V prvním případě je šířeno 20 kanálů všech hlavních televizních skupin a skupin menších. Jde například o Óčko Star, Šlágr 2, Seznam.cz TV, Primu a Novu.

Multiplex 23 pak obstarává provoz deseti stanic, včetně vysílání prvního skutečného televizního kanálu v Ultra HD (4K), NASA UHD, který bývá rovněž označován jako NASA TV UHD.

Další údržbová přestávka na vysílačích CRA je připravena na čtvrtek 13. srpna pro Brno.