Novinka v sobě integruje tunery VKV/DAB a internet s připojení přes Bluetooth a možností napájení z dokoupitelného akumulátoru. Tím není nikdo jiný, než univerzální Nokia BL-5C.

Za 1.899 Kč dostanete mono rádio s barevným a stmívatelným TFT displejem s úhlopříčkou 6,1 cm, rozlišením 240 x 320 bodů a podporou funkcí SlideShow a catSLS zatím bez českého menu (to má přijít s aktualizací firmwaru). Jak už bylo naznačeno, provozovat rádio můžete jak z 230 V, tak z akumulátoru, který přijde na asi 130 Kč je uživatelsky výměnný, takže si jich můžete pořídit hned několik. Příjemnou funkcí také automatické nastavení času po případném výpadku proudu.

K internetu přijímač připojíte přes Wi-Fi 4, co se týče Bluetooth pro streamování muziky typicky z mobilu, to je ve verzi 4.2 (EDR) a podle výrobce zvládá profil A2DP. K dispozici je také konektor pro sluchátka.

Zesilovač s ekvalizérem má výkon 3 W (RMS), u každého z tunerů, tedy VKV/FM, DAB/DAB+ internet, můžete využít 20 pozic pro uložení naladěných stanic. U ovládání máte hned dvě možnosti: voliče a tlačítka na přijímači nebo mobilní aplikace Connect.

Rozměry Technisat TechniRadio 6 IR jsou 175 x 110 x 75 mm, hmotnost bez akumulátoru 420 g.

Štítky