Dlouhá výluka čeká 11. a 12. listopadu vysílač Frýdek-Místek umístěný na stanovišti Morávka-Krásná, Lysá hora v nadmořské výšce 1313 metrů. Ten obstarává signál pro sever Moravy, České Slezsko či Valašsko.

Plánovaná údržbová přestávka začne 11. 11. ve 4:45 hod. a potrvá až do 12. 11. do 5:00 hod., přičemž by ji většina diváků neměla poznat. S výjimkou úvodních a závěrečných 15 minut, kdy bude bez náhrady, se totiž má vysílat do poloviny anténního systému.

Pokrytí vysílače Frýdek-Místek, Morávka-Krásná, Lysá hora, Multiplex 22, listopad 2020.

Výluka se dotkne jednak veřejnoprávního Multiplexu 21 (ČT), dále komerčního Multiplexu 23 (mj. Nova a Nasa UHD) a také Multiplexu 22, který zajišťuje signál pro zhruba dvacítku komerčních stanic hlavních i menších televizních skupin. Včetně Skupiny Nova, FTV Prima, TV Barrandov, Óčka a stanic TV Noe a Seznam.cz TV.

Dne 12. listopadu pak od půlnoci do páté ranní proběhne výluka vysílače České Budějovice, Chlum, Kleť a dotkne se stejných multiplexů jako v případě Lysé hory. Výluka vysílače Tábor-Čelkovice pak proběhne 12. 11. od 8:00 do 15:00 hod. a bude se taktéž týkat tří zmiňovaných finálních multiplexů DVB-T2. Opět bude bez náhrady.

Další plánovaná odstávka na vysílačích CRA zatím nebyla oznámena.